Наставникът на Славия Милен Радуканов намери оправдание след загубата с 0:2 от Локо (Сф), след което "белите" отпаднаха от Купата на България.

"Жалко, че отпадаме. Съжалявам, че не можахме да спечелим. Ако мачът бе 60 минути, щяхме да се класираме. Не мога да не съм доволен от 60-те минути", сподели Радуканов.

"Говорихме си, че трябва да вкараме гол, а не да чакаме края на мача. Когато побеждаваме, побеждаваме всички - когато губим, губим всички. Треньорите имахме големи амбиции, както досега в кариерите си. Опитахме да ги предадем на играчите. Но не стана. Както и да е - нямахме избор. Вижда се някакъв живец, имаше и хубави моменти. Съжалявам, че не спечелихме, защото щяхме да сме с три победи и обстановката за работа щеше да е по-добра. Ситуацията е тежка, а отбор се гради по-лесно, когато има положителни резултати. След първия гол футболистите се стресираха. Манталитет, за това говорим. Говорихме, че търсим победа, а не само продължаване напред. До 60-та минута търсихме гол, а не пазехме резултата, държахме инициативата. Ако вие сте на друго мнение, явно сте гледали друг мач", добави наставникът на Славия.