Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че Емил Гъргоров ще играе в Бургас. "Армейците" отпътуваха днес към морето, където утре от 18:00 часа излизат срещу Черноморец на стадион "Лазур" в мач от 17-ия кръг на "А" група. Радуканов каза, че неговите футболисти трябва да забравят мача с "Левски", спечелен с 3:1 на "Герена", и да се съсредоточат единствено към двубоя с "акулите".

"Сега трябва да слезем малко на земята, но и без еуфория не става. Есента бяхме смачкани и видяхте, че беше трудно. Това, което направихме е много хубаво, но трябва да започнем да мислим за мача в събота. Мачът с "Левски" мина, беше добре. Сега трябва да продължаваме със същото самочувствие, със същата борба и да си гоним целите. Отиваме с уважение и респект в Бургас", заяви Радуканов.

"Емил Гъргоров е назад в подготовката, но е готов да помогне. Щом идва с нас, значи ще играе. Станислав Костов има счупване на ръката и не е в групата", продължи наставникът на "червените".

"За новите попълнения на Черноморец не знаем нищо. Видях им визитките. Наблюдавахме мачове на Черноморец на лагера в Турция. Те са един много добър отбор с добър треньор и добра огранизация. Знаете какви неща се правят там", добави Радуканов. /БЛИЦ