Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов демонстира отлично настроение и оптимизъм на заминаване за Румъния. Утре от 20:30 часа "червените" излизат срещу Стяуа в Клуж в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

"Целта пред ЦСКА е да отиде да играе добър футбол и да измъкне добър резултат. Видяхме Стяуа, гледахме им последните мачове, разгледахме и допълнителна информация. Искам ЦСКА да играе спокойно, убедено, и със самочувствие като голям европейски отбор. Бекали е президент на Стяуа, нормално е да прогнозира 2:0 за тях. Аз не обичам да правя прогнози", каза наставникът на ЦСКА на аерогара "София".

"Винаги има какво повече да се желае. Трябва да се работи, нито един отбор не може да бъде перфектен. Вече работихме доста време заедно, така че се надявам да сме изчистили повечето грешки, които допуснахме в последните мачове. Знаете лошата новина за Апостол Попов, който ще трябва да претърпи операция. Други контузени няма", допълни Радуканов.

"Големият медиен интерес към ЦСКА само може да ни радва. Доволен съм, че хората се вълнуват от това, което става в отбора", каза още наставникът на "армейците". /БЛИЦ