Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов обяви, че иска отново да води отбора. БЛИЦ първи ви съобщи още на 1 септември, че се подготвя смяната на Стойчо Младенов. Димитър Пенев и Радуканов изгледаха заедно победата с 4:1 над Миньор (Перник) в Своге, след което ви информирахме, че двамата са готови да работят в тандем.

Според Радуканов "червените" ги чакат по-добри дни и той е готов да спомогне за тях. Младият специалист призна, че няма проблем за него да работи дори и със сегашното клубно ръководство, което го освободи преди близо година.

“Убеден съм, че моето бъдеще е свързано с ЦСКА. Един ден пак ще работя в клуба, а амбицията ми е да го изведа до шампионската титла и да го водя отново в мачове от евротурнирите. Чувствам ЦСКА като мой дом. Там започнах кариерата си. Клубът ми е дал много. В периода, в който го водих, изхабих много нерви, но изживях и много щастливи моменти – спечелихме Купата, Суперкупата”, коментира пред ТВ7 Милен Радуканов.

Той призна, че това, което в момента се случва в ЦСКА определено не му допада, а най-красноречиво е поведението на феновете.

“Всички виждаме тимът как играе сега, колко от хората са доволни. Онзи ден в Разград е имало около 150 човека, което е жалко. Спомням си преди време колко много хора ни следваха навсякъде из България”, продължи още Радуканов.

Специалистът призна, че е готов да започне преговори с ръководството на клуба.

“Уверен съм, че мога да помогна на ЦСКА. С моя екип имаме идеи за развитието на отбора”, завърши Радуканов.