Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов говори пред медиите преди утрешния първи официален мач от новото първенство. “Червените” играят с Локомотив (София) на Националния стадион в неделя от 20:30 часа, а двубоят ще се предава пряко по БНТ.

“Утре играем за победа. За нас тя е важна. Първи кръг, началото на сезона, излизаме максимално отговорно и мотивирано още от първата минута. Гледахме Локомотив (Сф) и го разучихме добре", коментира Радуканов.

"Имаме шансове срещу Стяуа и ще се подготвим добре. Ще ги разузнаем. Щом са в по-горната урна значи те са фаворит, но на момчетата им харесва да играят в Лига Европа и дано влезем в групите за трети пореден път. Може би е леко предимство, че сме домакини във втория мач, но предимство ще е, ако отстраним Стяуа. Зику вече даде достатъчно информация, помогна да вземем няколко срещи на Стяуа, за да ги гледаме. Жуниор Мораес ще остане в ЦСКА, защото има 3-годишен договор", добави Радуканов, който завърши с думите: "Моите уважения към Вальо Илиев. Той е голям цесекар."/БЛИЦ