Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че вече е набелязал конкретни имена и че се работи по селекцията.

"Имаме виждания за селекцията, за това кои ще привлечем и с кои ще се разделим. Нека обаче да мине и последният мач с Порто на 15 декември и тогава ще говорим с имена. Засега предпочитам да запазя мълчание, няма какво толкова да кажа. Факт е, че набелязани футболисти има", заяви младият наставник на "червените".

Той обяви пред "Тема спорт", че се работи и по уточняване на детайлите около подготовката за пролетния полусезон, като вариантите за лагер в чужбина са Гърция и Турция. Интересното е, че Гърция е вариант и пред "Левски". Първият лагер на "червените" ще е в Гърция, а вторият в Анталия. В момента базите, които ще ползва тимът в чужбина, се оглеждат от Димитър Димитров-Каубоя и Методи Томанов.

Радуканов сподели и очакванията си за предстоящия мач за Купата на България с Малеш в село Микрево утре.

"Трябва задължително да спечелим този мач. Както преди всеки двубой ще кажа, че подхождаме с нужния респект и уважение към противника. И сега ще е така. Надявам се да няма подценяване, иначе ще е лошо. Важното е да бием и да продължим напред за Купата, която е наша основна цел", сподели още старши треньорът на ЦСКА. /БЛИЦ