Вратарят на ЦСКА Райс Мболи може да пропусне мача за Купата на България с Малеш. Никой на "Армията" не знае дали алжирецът ще е на линия за гостуването в Микрево.

Напоследък Мболи прави каквото си иска в ЦСКА и никой не смее да даде гаранции, че вратарят ще пътува с отбора. Националният вратар на Алжир се е отдал на обиколки на нощните заведения в София в компанията на Килиън Шеридън. Пропусна тренировката в началото на седмицата под предлог, че е болен и лежи вкъщи. В същото време никой от клуба не беше уведомен за това, пише "7 дни спорт". Когато е с останалите от групата, Мболи не контактува почти с никого.

От известно време вратарят явно показва желанието си, че не иска да остане в ЦСКА, за което БЛИЦ вече ви информира. Съществува голяма вероятност Здравко Чавдаров да застане на вратата срещу Малеш. Той се явява единствена алтернатива за "червените", тъй като Иван Караджов не попада в плановете на треньорския щаб.

1/8-финалът за Купата е утре от 13:00 часа на стадиона в село Микрево. ЦСКА потегля днес след обяд с влад за гостуването на втородивизионния тим. /БЛИЦ