Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Милен Радуканов беше на седмото небе от щастие след победата с 2:1 над Черноморец, която класира тима му на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Както е известно, младият спец е носител на трофея, който спечели с ЦСКА миналия сезон.

"Благодаря на момчетата, че повярваха в себе си. Благодаря на ръководството на отбора и на нашата прекрасна публика. Дано винаги ни подкрепят по този уникален начин. Благодаря и на моята съпруга Наташа, която днес има рожден ден. Тя винаги е била до мен и ме е подкрепяла. Благодарен съм й за всичко. Баща ми също беше на мача днес. Благодаря му и на него", заяви щастливият Радуканов след победата над "акулите".

"Много се радвам, че продължаваме в турнира и напролет. Изиграхме добър мач и заслужено спечелихме. Днес се получи това, което си говорихме преди срещата. Посвещавам тази победа на феновете, на ръководството, на г-н Василев и г-н Попов", продължи спецът.

"Нямам претенции кой отбор ще ни се падне в следващия етап. Винаги съм приемал спокойно жребия. Отстраняваме, който ни се падне. Това ще е целта. За да играем на финал трябва да премерим сили с ЦСКА. Може още утре да ни се паднат, нищо не се знае. Но аз ги искам на финала", пожела си Радуканов, който след раздялата с "армейците" пое "канарчетата".

"За мен е чест, че успях да победя Херо, който е един от най-добрите треньори у нас. Желая успех на Черноморец", добави наставникът на "Ботев".