Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов остана доволен от играта на футболистите си при победата с 2:0 над Лудогорец (Разград) в контролата, играна в Турция.

"Доволен съм от представянето на футболистите. Момчетата се раздадоха и напълно заслужихме победата. Тя обаче не означава нищо. Имаме още върху какво да работим. Искам да играем със сериозни противници и точно поради тази причина настоявах за контрола с Металург (Донецк)", заяви Радуканов.

"На този етап не знам дали ще идват нови футболисти в ЦСКА, след като пропадна трансферът на чилиеца", каза треньорът на "армейците" по повод драмите с Николас Медина, играл за последно в испанския Осасуна.

"Вчера всички в отбора бяха здрави, като изключим Шеридън. Но видяхте днес, че двама се контузиха. Състоянието на Платини и Грило ще стане ясно утре, но по мое мнение няма нищо сериозно", продължи треньорът на "червените". 

"Има още много за изясняване в състава, но се надявам, че за дербито с "Левски" ще мога да избера най-добрите единадесет", завърши Радуканов. /БЛИЦ