Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че футболистите му ще подходят сериозно към мача с Видима-Раковски и няма да има подценяване на съперника. Срещата от 7-ия кръг на "А" група е утре от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

"След 6 мача и също толкова победи – сега излизаме, за да постигнем седми пореден успех. Няма да подценяваме Видима, защото сме професионалисти и винаги трябва да си вършим работата, без значение дали мачът е в събота, неделя или понеделник. Миналата година загубихме 6 точки от Калиакра и Видима, сега вече победихме първия тим и се надявам да сторим същото и с втория", закани се Радуканов.

"Не знам дали гостите ще излязат само, за да се бранят, но повечето отбори играят с 10 или 11 човека в защита срещу ЦСКА", смята спецът.

Той не пожела да каже дали би пуснал едновременно в игра и петимата си основни офанзивни футболисти - Спас Делев, Грегъри Нелсън, Янис Зику, Жуниор Мораес и Мишел Платини - "Не знам дали ще намеря място за петима човека в нападение, но ще мисля преди срещата затова кои точно състезатели ще започнат двубоя. В групата са 19 души, възможно е да дам шанс и на някои от по-младите."

"Щом г-н Мадански е преценил, че трябва да вземе Светльо Петров в националния отбор, значи аз мога само да бъда щастлив и горд от този факт, защото той показва начина, че треньорското ръководство на ЦСКА работи в правилна посока. За нас е истинска чест, че Светльо бе повикан в представителния тим, тъй като това е най-високото стъпало за един професионалист", допълни наставникът на "армейците", коментирайки назначението на помощника му Светльо Петров в треньорския щаб на новия национален селекционер Михаил Мадански.

ЦСКА няма проблеми с контузии сред основните си играчи. Единствено Павел Виданов лекува травма в глезена и отпада за утрешния мач. Нападаталят Станко Йовчев пък продължава да се възстановява от контузия в адукторите.