Треньорското ръководство на ЦСКА е предупредило защитника Костадин Стоянов да внимава. Не става въпрос за медийните изяви на родения в Нова Загора футболист, а за поведението му на терена в предстоящия мач с Черно море, който е в петък от 16:00 часа на "Тича".

Ако във въпросната среща Стоянов получи жълт картон, това означава, че ще пропусне предстоящото дерби с "Левски" в 11-ия кръг. До момента бранителят си е изкарал 4 жълти картона, получени в срещите с Монтана (5:0), Локо (Пд) (3:0), Светкавица (3:0) и Славия (1:2). Той е и най-грубият играч на ЦСКА.

След мача с "белите" Стоянов заяви, че се намира в ужасна форма и няма да се разсърди на никого, ако е резерва. Въпреки това Милен Радуканов отново ще му гласува доверие, тъй като с контузии при "червените" са Денис Халилович, Мартин Дечев и Иван Бандаловски, а Павел Виданов не е в състояние да играе.

Треньорското ръководство на ЦСКА е предупредило всички футболисти на тима да внимават какво правят, защото при червен картон горят за дербито с "Левски".