Тайна среща бе проведена снощи на "Армията". В 18:30 часа абсолютно всички футболисти и треньори на ЦСКА се събраха в новия ресторант на стадиона и изслушаха половинчасовата реч на президента на клуба Димитър Борисов.

Пригласяше му изпълнителният директор Венци Живков. Те искаха обяснение от отбора за безобразната игра срещу Славия и позорната загуба с 1:2, пише "Тема спорт". На срещата не присъства другият собственик на ЦСКА Иво Иванов. Нямаше го и новият главен мениджър Драголюб Симонович. Според запознати Дуци е бил поканен да дойде, но е отказал.

Точно в 19:00 часа играчите започнаха един по един ден да напускат ресторанта на "Армията". Първи излязоха капитанът Тодор Янчев и Мишел Платини. Най-накрая от заведението се появиха Димитър Борисов, Венци Живков и старши треньорът Милен Радуканов. Тримата се отделиха от останалите, заставйки на паркинга, и там продължиха да говорят още около десетина минути. Те обсъждаха предстоящия мач с Черно море във Варна. Накрая Борисов и Радуканов си стиснаха ръцете и всички се разотидоха. В 19:15 часа на "Армията" вече бе абсолютно пусто.