Мениджърът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че е направил някои грешки при загубата от Стяуа с 0:2 в първия плейоф на Лига Европа. На аерогара София, на път за Каварна, специалистът говори пред журналистите. “Червените” гостуват в неделя на Калиакра в мач от 3-ия кръг на “А” група.

“Всеки треньор прави грешки и аз в това число на правя изключение. Ако бях безгрешен, щях да съм треньор на Реал Мадрид. Още съм много млад, нормално е да съм направил грешки. ЦСКА е губел и други мачове, и с 0:3, и с 0:2 в квалификации на Шампионска лига или Лига Европа. Старая се де изчиствам пропуските. Малко съжалявам, че спя добре и не мога да сънувам", заяви Радуканов.

“Не мога да кажа, че настроението е отлично, но е добро. Трябва да отидем и да победим Калиакра, за да постигнем трети успех в “А” група. За съперника това е мача на годината, така е във всички отбори, които излизат срещу ЦСКА и “Левски”. Нормално е да се хвърлят срещу нас и да искат да ни победят”, допълни специалистът.

Радуканов коментира и думите на Жуниор Мораес пред румънски медии, който каза, че иска да играе в Стяуа, а не в ЦСКА: “Мораес каза, че няма нищо такова, не е говорил пред никого тези неща. Аз самият се чудя, някой може ли да ви сложи пистолет на главата и насила да ви накара да отидете някъде. Той ми каза още на подготовката в Холандия, че иска да играе в ЦСКА и ние правим всичко да е при нас.”

“Нямам право да коментирам думите на г-н Борисов. Той ми е началник. Днес ми се падна късметче, следвай мечтите си. Нали хората казват, че човек е голям, колкото са големи мечтите му. Докато не свърши мача със Стяуа, продължаваме да мечтаем. Защо да не стане реалност, може да го постигнем”, завърши Радуканов./БЛИЦ