Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов от няколко дни се опитва да надхитри съперника от “Герена”. Наставникът научил, че от “Армията” изтича информация за тренировките, които по принцип са закрити. По тази причина на последните тренировки сглобил като титулярен състав отбрана от четирима, които не заставали заедно и на снимка. В момента никой в ЦСКА не знае тези ли ще пазят Гара Дембеле, или някои други.

На последните тренировки двама от най-опитните защитници на “червените” били пуснати при резервите. Това са десният бек Йордан Минев и италианецът Джузепе Акуаро. Вместо Минев на фланга Радуканов сложил Иван Бандаловски. Бандата има само една минута с червения екип в "А" група през есента, а не е бил титуляр в официален мач близо година. Плюс това е юноша на “Левски”, избягал навремето от “Герена”.

За Минев пак хора на Радуканов пуснали слух, че остава на пейката, тъй като не иска да си поднови договора. Близнака има оферта от “Ботев” (Пловдив) да се включва веднага в бившия си тим. На Минев и заплатата му беше поорязана, което от “Армията” изтъкват като друга причина да не играе срещу Левски, предава “7 дни спорт” в днешния си брой. Вместо Акуаро за титуляр се спряга Апостол Попов.

Оставането на Акуаро на скамейката е учудващо, тъй като Милен Радуканов го ползваше като титуляр през цялата зимна подготовка. Италианецът беше големият грешник от предишния двубой с “Левски”, когато изтърва Гара Дембеле да вкара гола за победата на “сините” с 1:0./БЛИЦ