"Гледам си моята работа, а ваше право е да коментирате и анализирате ситуацията. Не искам да влизам в полемики с никого”, заяви старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов на брифинга, който даде рано тази сутрин.
 
“Имахме среща с ръководството. Шефовете казаха каквото имат на играчите. Заявиха, че бързо трябва да забравим мача със Славия. Нормално е да загубиш двубой в първенството. Важното е да се вземат поуки и да се върви напред. В големите отбори в България всеки ден се сменят треньорите и ръководството. В България си мислим, че най-големият проблем са треньорите и като ги сменяме често, ще се оправи футболът. Виждате, че не е така.
 
Не чета нещата, които се пишат. Всеки има право на мнение. В България всеки се изказва по всякакви въпроси и не мога да се сърдя на никого. В ЦСКА са събрани най-добрите футболисти в България. Имаме класни чужденци. Продължаваме да изграждаме нов отбор. Надявам се новите момчета да се адаптират добре и да подобряваме играта си", добави Радуканов.

Той заяви, че се притеснява леко от състоянието на терена във Варна преди мача срещу Черно море в петък. „ Някои отбори се постараха да оправят игрищата, но във Варна още е в лошо състояние, особено есента и ранната пролет. Теренът обаче е еднакъв и за двата отбора.

Имаме четирима контузени защитници, които няма да пътуват с нас. Ще определим състава утре преди мача. Надявам се тези, които влязат, да дадат максимума от възможностите си. Имам идея кой ще пусна като десен бранител“, заяви още специалистът, който на 12 декември ще навърши 39 години.
 
„Говорих с Костадин Стоянов. Той каза, че е спокоен и се чувства добре. Всеки футболист има спад в кариерата си. Надявам се да се вдигне бързо и да върне във формата от пролетта. Може би една от причините е, че се разбираше добре с Апостол Попов и сега все още не може да намери синхрона. Стоянов не виси с картони. Има 3 официални предупреждения“, уточни Радуканов.