Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов направи кратък брифинг пред медиите преди заминаването на тима за утрешния мач с Берое. В шеговит стил специалистът обяви, че през лятото очаква в тима да пристигнат 15-20 нови футболисти.
 
"За момента нашата основна цел е доброто представяне в първенствотно. До финала за Купата на България има още време, до тогава имаме още три мача. Трябва да спечелим в Стара Загора. Едва утре ще избирам състава за мача. Играем срещу един добър отбор, където се работи добре. Това обаче не ме притеснява”, заяви Радуканов.
 
"Радващо е, че седем играчи на ЦСКА са в разширения списък на националния отбор. Това означава, че имаме добро ниво, играчите работят и искат да се развиват. Скоро и някои от младите ще попаднат в листата на Лотар Матеус", с гордост обяви наставникът на “червените”.
 
"Работим по селекцията и подготовката. Когато има нещо официално ще го обявим. Не можем постоянно да опровергаваме всички трансферни слухове. Това не е сериозно за един клуб. Наясно сме с играчите, които искаме да привлечем. Около 15-20 трябва да дойдат", пошегува се специалистът./БЛИЦ