Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе доволен след успеха с 2:1 срещу румънския Васлуй. “Червените” изиграха последната си контрола на турска земя, а в сряда се прибират в България. Проверката бе белязана от скандали, като през второто полувреме румънците искаха да прекратят контролата заради три пъти пребиване на дузпа в полза на “армейците”.

“Целта бе най-силният ни мач да бъде срещу Васлуй, който се явява последен. Съставът за дербито с “Левски” ще го разберете час и половина преди мача. Важното е, че всички футболисти се раздават и имат желание да играят. Няма титуляри, няма резерви. Мишел Платини игра почти 90 минути. Щях да използвам Шеридън, но вчера вечерта е получил разстройство и е повръщал, иначе щеше да играе едно полувреме. Малко проблеми имаме с Делев и Тонев, но мисля, че те ще тренират, когато се върнем в София“, добави наставникът.

“Стара слабост на Галчев е, че избухва. Той е такъв характер, опитваме се да работим в тази насока, да не се получават такива неща в мачовете от първенството“, допълни специалистът.

“Искрено се надявам да сме готови. Такава тежка програма сигурно не е имало в историята на ЦСКА. С желанието и мотивацията на всички и с общи усилия се надявам да започнем добре сезона”, завърши Радуканов./БЛИЦ