Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че добър атестат за работата му в момента е фактът, че в националния отбор има повикани петима “червени” играчи. Наставникът заяви това след контролата на неговия тим срещу Чавдар Бяла Слатина (1:0), която се игра в Правец.
 
“Имахме нужда да изиграем контролата, опитахме се да видим и младите играчи. Най-важното е, че всички влязоха със старание да играят”, заяви треньорът на ЦСКА Милен Радуканов след победата с 1:0 над Чавдар (Бяла Слатина). Приятелският мач се игра в Правец, а единствения гол отбеляза Тодор Янчев.
 
“Добър атестат за нашата работа в ЦСКА е фактът, че имаме повикани петима играчи в националния отбор. Доскоро там нямаше наши футболисти. Надявам се на победа за България. За мен е чисто удоволствие да наблюдавам Лотар Матеус, затова ходя на тренировките. Той е име, легенда, затова ходя, защото мисля, че има какво да се научи от него. Направи ми впечатление дисциплината. Това го изтъкват и самите играчи. Основното е дисциплината и от там нататък останалите неща”, добави Радуканов.
 
“Мишел Платини се възстановява, започва да тича от понеделник. Ще бъде добре, ако успее да се възстанови за мача с Литекс. Килиан Шеридън има една тренировка за седмицата, затова го пуснах през второто полувреме. Вчера тренира 30 минути, ние мислим за всичко, не ги делим футболистите - този ще играе, онзи ще играе, гледаме най-доброто за ЦСКА. Беше освободен просто и затова има една тренировка”, уточни младият специалист, който е роден през 1972 година.