Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се надява нападателят Спас Делев да даде още много на "армейците" след двата гола, които отбеляза при победата с 6:0 срещу Академик (София) в контролата, играна снощи на "Армията".

"Доволни сме, това беше идеята - да играят по едно полувреме, после малко потренираха, оползотворихме деня. Искахме да видим и отбора на Академик, защото там са много от нашите момчета. Имаме време до понеделник, чакаме мача с Локомотив (Пловдив). Знаем с какви футболисти разполагаме. Надявам се Локомотив да не ни изненада. В България винаги има с какво да те изненадат, ако подходиш несериозно и пренебрежително към противника", заяви Радуканов.

"Мораес вече е картотекиран и има право да играе. Имаме 25-26 човека, така че всички трябва да са готови да влязат. Спас Делев? Видяхте, че той остана при нас и се надявам, че ще дава още много на ЦСКА. Зимата той реши да остане, а сега не се получиха нещата с турския клуб. Не зная откъде излиза информация, че това са последните месеци на Тодор Янчев в ЦСКА. Аз се радвам, че имам играч като Тошко и се надявам, че той ще си изпълни договора. В голяма полза е за нашия отбор. Знаете какво е дал на ЦСКА. Покрай него младите израстват и учат много. Аз му имам пълно доверие, вярвам в него и работим заедно", добави спецът.

"Националите са в добро състояние, Бандаловски беше малко уморен и имаше някакъв лек проблем с крака. В четвъртък трябва да тренира на 100%, решихме да го запазим и да не играе срещу Академик. Райс Мболи се прибра от път и затова не взе участие в мача", каза още Милен Радуканов. /БЛИЦ