Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов категорично отрече спекулациите, че капитанът на младежкия ни национален отбор Александър Тонев вече е продаден на полския Лех Познан.

Според последните информации от полските медии босовете на ЦСКА и Лех Познан са се разбрали за трансфера на 20-годишния Тонев и той ще донесе в клубната каса на “армейците” 500 000 евро.

“Тонев не е футболист на Лех Познан, а на ЦСКА. Нека да мине последния мач и тогава да говорим за селекция и моят договор. В момента, заедно с президента Димитър Борисов обмисляме новия контракт”, сподели Радуканов, след като ЦСКА получи като награда от генералния си спонсор чек от 100 000 лева за спечелването на Купата на България.

“Предполагам, че всичко ще бъде наред, но към момента единствената ми цел е ЦСКА да бие във всеки мач. Затова и всички ще бъдат в групата без контузените Платини, Нелсън и Стоянов, тъй като те имат проблеми. В самия двубой отново ще дам шанс на по-младите играчи, но в никакъв случай не трябва да губим. Все пак имаше малко еуфория след спечелената Купа в сряда и затова е необходимо да се съсредоточим и да подходим с нужната концентрация”, добави още наставникът на “червените”. /БЛИЦ