Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов постигна втора поредна победа, след като днес тимът би с 3:2 Берое. Наставникът имаше временен лиценз до днешния двубой.

“Бях треньор до днес, от утре дали ще бъда, ще се говори утре. Не съм говорил още с шефовете, след като се върне г-н Митко Борисов утре или вдругиден, ще видим какво ще стане. Дали ще остана в щаба, дали ще предложат на мен да водя отбора още време, нищо не знам. Готов съм да водя ЦСКА, такава оферта, ако има към мен, се получава веднъж в живота. Аз показах, че искам и мога да работя в ЦСКА”, коментира наставникът.

“Доволен съм от победата, желанието и борбата, която показаха момчетата, благодаря им. Дал съм си дума, когато един ден стана старши треньор, да не коментирам съдията. Мисля, че реферът се справи. Радвам се, че дава резултат от това Спас Делев да играе на върха на атаката”, допълни още Милен Радуканов.

“Защо играем слабо в началото на мача? ЦСКА е на 8-о място с 16 точки, нямаме самочувствие, от там идва цялото положение. Виждате, няма публика, почваме всеки път с голяма мъка. Радвам се, че през второто полувреме се вдигнахме и дано така продължаваме”, завърши Радуканов./БЛИЦ