Милен Радуканов поздрави футболистите на ЦСКА след победата с 3:2 срещу Черно море. Според наставника “червените” са изиграли много добър мач и са имали възможност за още по-изразителен успех.

“Трите точки са най-важни. Надиграхме категорично Черно море и сами си направихме мача труден, защото след две индивидуални грешки допуснахме два гола. Уцелихме три греди, много неща в нашата игра се получиха, доволен съм и от характера на момчетата. Показахме воля и характер. Не всеки отбор в България може да обърне два пъти резултат. На полувремето говорехме, че тези две грешки трябва да бъдат поправени. Радвам се, че ме разбраха. Търсим победата и в следващите три кръга, да завършим на трето място, това е нещото, което сега можем да преследваме. Видяхте на терена, че момчетата не бойкотират. На терена сме като един отбор и няма разправии. Това ме радва най-много”, заяви Радуканов.

“Не е приятно да се играе пред толкова много малко публика. Призовавам феновете да се върнат”, завърши наставникът./БЛИЦ