Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов взе отношение във връзка с появилата се вчера информация за неговото уволнение. Специалистът говори пред медиите преди заминаването на “червените” за Търговище, където утре гостуват на Светкавица.
 
“Виждате, че съм на работа и заминаваме за мач. Не съм говорил с шефовете. Щом не са ми се обадили, значи няма проблем. Вчера беше обикновен работен ден, водих тренировката и след това научих за появилата се информация. Аз си изпълнявам моите задължения и мисля, че всичко е в реда на нещата. Съжалявам, че вчера не отговорих на всичи обаждания. Бяха над 100”, заяви треньорът на ЦСКА.
 
“Не знам откъде идват тези информации. Много хора ми казват, че като си на върха, винаги ще има атаки. В двата големи отбора в България винаги има напрежение и няма място за отпускане. С Дуци си говорим чисто професионално. Миналата седмица идва да гледа една тренировка на ЦСКА, но не е водил заниманията,” допълни Радуканов.
 
Треньорът на “армейците” коментира и изявлението на колегата си от Видима-Раковски Костадин Ангелов, който заяви, че е бил псуван от наставника на ЦСКА по време на мача между двата тима в понеделник.
 
“При предишния случай, когато имаше подобни обвинения, се извиних. Сега обаче е друго. Колегите се опитват да оправдаят собствените си слабости с неща извън терена, мисля, че не е коректно. Дори не съм сигурен дали Костадин Ангелов го е чул или му го е казал някой от помощниците. Вие чули ли сте на мач някой да не псува". ”, обяви Радуканов.
 
Наставникът на ЦСКА обяви, че преди утрешния мач със Светкавица е под въпрос участието на бразилеца Жуниор Мораес заради лека травма. Решението дали той ще играе ще бъде взето минути преди началото на срещата./БЛИЦ