Най-новото попълнение на "Левски" Кристовао Да Силва Рамос става футболистът с най-висока заплата в клуба. БЛИЦ разбра, че 28-годишният атакуващ халф ще прибира по 22 000 евро на месец. Вече ви съобщихме, че Рамос е взел 50 000 евро на ръка от "сините", което било условието му преди да подпише договора си. Обявеният за ненужен в Анортозис португалец се обвърза с "Левски" за 2,5 години.

Заплатата от 22 000 евро прави Рамос рекордьор на "Герена". Дясното крило бие по този показател дори юношата на Барселона Тони Калво. Испанецът получава по 20 бона.

Кристовао все още не се е присъединил към подготовката на "Левски" в Анталия. След като подписа договора си той отпътува отново към Кипър, за да си събере багажа. Очаква се Рамос да направи дебют за "сините" най-вероятно в събота в контролата с БАТЕ Борисов.

Както е известно, той е второто португалско попълнение на "Левски" за тази зима след идването на Нуно Пинто. Последният беше привлечен от Насионал (Мадейра) за сумата от 100 000 евро, докато за Рамос "сините" не платиха нищо на Анортозис.