Португалецът Кристовао Да Силва Рамос е поискал пари на ръка, за да подпише договор с "Левски". БЛИЦ разбра, че "сините" са му разписали банков чек в размер на 50 000 евро и така юношата на Порто се е навил да сложи подписа си под контракта, който е за срок от 2,5 години.

В същото време от досегашния му клуб Анортозис информираха, че не чакат пари по трансфера на Ромос на "Герена".

"Анортозис разреши на Кристовао да премине в "Левски" със свободен трансфер. Искаме да благодарим на футболиста за прекараните 2,5 години в състава и му пожелаваме всичко най-добро в новия му отбор", се казва в официалното съобщение на клуба от Фамагуста.

По-рано ви съобщихме, че в Анортозис са изключително доволни от раздялата с Рамос. Ръководството на "Старата дама" ликува, тъй като си е спестило 90 000 евро с преминаването на родения на 25 март 1983 г. футболист на "Герена". Това е сумата, която нападателят е щял да получи като заплати до края на договора си с кипърския тим. Контрактът изтичаше в края на сезона.

28-годишният португалец не замина тази сутрин с "Левски" за лагера в Турция, а се прибра до Кипър, за да си събере багажа. До няколко дни атакуващият халф ще се присъедини към подготовката на "сините".