Раул пристига в ЦСКА до часове, разбра БЛИЦ. Става въпрос за евентуално ново попълнение на “червените”, за което ви съобщихме първи по-рано днес. Бранителят е анголец, но има и португалски паспорт. Футболистът идва от тима от първенството на Ангола Кабускорп, в който играе и Ривалдо. Раул ще изкара пробен период под ръководството на Стойчо Младенов. 

13.jpg 
Раул Андре Фрейтас Мартинс е роден на 3 февруари 1985 година. Роден е в Кабо Верде, има паспорт от Ангола и Португалия. Така той няма да взима място на чужденец в ЦСКА. Раул е висок 181 см, тежи 74 кг. Започва кариерата си в Португалия, в Салгейрош. През 2005 година преминава в Лейшоеш, след това играе за Прайензе, Вия Мея, Визела и Гондомар. От 2011 година е в анголския Кабускорп.

Както е известно, ЦСКА изпитва огромни проблеми заради контузени и наказани футболисти. Титулярният ляв бранител Адемар получи тежка травма и ще бъде аут от терените в следващите минимум 6 месеца. Раул може да вземе участие и в утрешната контрола със Спартак (Плевен), която е на Царско село от 17:00 часа./БЛИЦ