Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Отбори от френската Лига 1 проявяват интерес към вратаря на ЦСКА Райс Мболи, съобщава алжирското спортно издание “Ла Бутьор”. Според информациите стражът е следен и от белгийски клубове.
 
Мболи в момента е в Париж, след като вчера излетя от София. Вратарят бе разпознат на летището от медиите, които изпратиха волейболните националки за олимпийската квалификация в Анкара.
 
Няколко часа по-късно алжирският национал е бил засечен на аерогарата в Париж от свои сънародници, информира “Алжери Соар”. Мболи е разкрил, че е във френската столица по лични дела, но не е уточнил какви са те.
 
Не е изключено вратарят да преговаря със заинтересуваните отбори. В момента той е в почивка, тъй като треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов освободи играчите си до четвъртък следобед.
 
Както е известно, Мболи, който играе за “червените” под наем от Криля советов, няма намерение да остане на “Българска армия” след края на сезона. Мениджърът му Мирчо Димитров сподели, че алжирският национал иска да направи следващата крачка в кариерата си.