Футболистите на Фенски Спартак ще получат заработени пари за празниците през следващата седмица. Финансовата радост е обещал лично Неделчо Михайлов на среща с тарторите на отбора, заемащ второто място в Североизточната "В" група.

Шефът почерпил своите подопечни с кафе и торта и си поговорил с тях за изминалия пролетен полусезон и бъдещето.

"В България животът е тежък, а и световната икономическа криза създава допълнителни трудности. Ние винаги сме имали вяра на шефа, тъй като е коректен с нас. Не е проблем, че ще получим със закъснение сумите си. Г-н Михайлов призна също, че води разговори с бизнесмени за издръжката и за пореден път бе твърд, че продължаваме участието си в Североизточна "В" група напролет", каза за "Народно дело" капитанът Марин Петров.

Освен него на разговора от по-опитните играчи са присъствали Ивайло Маринов, Венцислав Маринов, Марко Илич и Бойко Косев, както и треньорът Бойко Каменов. Последният обаче уточни, че не е правил план за зимната подготовка, докато не изясни в детайли всичко около него с шефа си. "Засега сме още на фаза разговори и няма нищо конкретно. Радващо е, че всички футболисти са лоялни към клуба и никой не е напуснал", уточни Каменов. /БЛИЦ