ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Сериозно предупреждение получиха феновете на “Левски” преди днешното дерби с Лудогорец. Двубоят е от 16:30 часа и ще бъде предаван пряко по ТВ+Булсатком. Домакините и полицията призоваха повече от 600 души в никакъв случай да не ходят в Разград. Точно толкова събира секторът за гости.

От Лудогорец се притесняват от безредици, в случай че дойдат повече “сини” фенове. По тази причина домакините официално обявиха, че всеки фен на “Левски”, който се опита да влезе в друг сектор освен този за гости, ще бъде изгонен. По подобен начин се разви гостуването на ЦСКА през пролетта на Лудогорец. "Червени" фенове влязоха в други сектори, което предизвика отвратителната намеса на стюардите. Частните гардове на домакините пребиха фенове на ЦСКА с палки, сгъваеми ножове и боксове.

От Националния фенклуб на “Левски” вече се оплакаха, че бройката от 600 билета е твърде малка. Разградчани обаче са категорични, че няма да допуснат и един човек повече, за да не се стигне до безредици по други сектори или до препълване на клетката за гостуващата агитка.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА