ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Футболният агент Петьо Костадинов разкри неприятен факт покрай сделката между Пирин (Благоевград) и Торино за Васил Христов. 17-годишният талант бе привлечен от "биковете" под наем преди няколко дни. След трансфера в Италия обаче възникнали неприятности. Оказва се, че треньорът на "орлетата" Христо Янев има основна вина.

"Контролните изследвания показаха, че функционалното състояние, след подготовка и контролни мачове с представителния отбор, е критично зле, придружени с въпрос: дали изобщо е водена подготовка с него", пише Петьо Костадинов.

Това принуждава хората в Торино веднага да направят на Христов програма за тренировки, а освен това му е изготвена и диета, за да може бързо "да влезе в час". С него се е заела диетоложката на редица звезди, включително Златан Ибрахимович.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Цялата публикация на футболния агент във "Фейсбук":

"ВНИМАНИЕ!
ACHTUNG!
ATTENTION!

ДО ВСИЧКИ ТРЕНЬОРИ В КЛУБОВЕ И ШКОЛИ У НАС, НА КОИТО ГЕОРГИ ИВАНОВ, ЕМИЛ КОСТАДИНОВ И ЙОРДАН ЛЕЧКОВ ТРЯБВА ДА ИМ СВЪРШАТ РАБОТАТА И ДА ГИ ОБГРИЖВАТ С МНОГО ЛЮБОВ! ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!

След пореден мач, който изгледах днес, ще го кажа, та дано си свършите работата и тогава вкупом да имаме претенции. И така:
1. На 25-ти и 26 януари състезателят на снимката - Васил Христов, премина медицински прегледи в класическия клуб от ТОП5 шампионатите Торино, за да подпише договор за преотстъпване от Пирин;
2. Контролните изследвания показаха, че функционалното състояние, след подготовка и контролни мачове с представителния отбор е критично зле, придружени с въпрос дали изобщо е водена подготовка с него;
3. Независимо от това Торино подписа договора за преотстъпване, защото работата по преминаването на Васил  беше комплексна и не от ден-два, седмица-две, месец-два;
4. През май месец следва да решат дали ще го откупят при предварително договорените условия с Пирин;
5. Незабавно специалистите проанализираха дефицитите и изготвиха индивидуална програма за базова подготовка, която почти всеки ден включва дозирани триразови занимания, но не с импровизации или кой каквото се сетил, а с наука;
6. След 3 седмици е налице сериозен ръст на функционална адекватност по критериите в клуб, който с младежката си формация лидерства и воюва за шампионска титла. Направи и дебют. В следващия кръг вероятно ще стартира титуляр. Пулсът му се нормализира, след ужасяващи, животозастрашаващи стойности при максимално натоварване преди 3 седмици.

СЕГА МНОГО ВНИМАТЕЛНО! 
1. Преди ден на Васил Христов, който видимо има физика на отличен атлет, бе назначен диетолог. На него - преотстъпения. Не за да ви правя сензации госпожата, която от днес работи с него, е диетолог включително на Златан Ибрахимович.
2. Треньорите, включително старшите на водещите възрасти работят ефективно между 8 и 10 часа на ден, а общият им престой на работното място най-често е между 12 и 14 часа.
3. Тълкувания за стандарт на заплати и условия не приемам! Всеки има право на избор. Да работи, без много да философства и да се усъвършенства при предложените му или не.
По всички гореизложени точки Георги Иванов, Емил Костадинов и Йордан Лечков могат да ви помогнат с осигуряване на допълнително обучение. Аз също го правя, но по програма на собствената ми агенция. Убеден съм, че НСА има огромен неразгърнат потенциал. Всичко останало е ваша работа.

ОЩЕ ПО-ВАЖНО!
1. Вашата задача не е да обучавате и възпитавате в тренировъчния процес добри хора, а отлични състезатели за професията ФУТБОЛИСТ в индустрията ФУТБОЛ. Ако те не са преносители на комплекса от характеристики (освен спортно-технически), то те няма да бъдат пригодни. Включително да бъдат добри хора.
2. Ако вършите вашата работа от първия ден с идеята, че създавате добри хора, то си осигурете богата кинолектория и започнете с "Повест за истинския човек", но се въздържайте да давате мотодически и организационни мнения за спорта футбол.
3. Време е за футбол. И големи мъже за голямата игра в него. Дори, когато някои си признават, че са гейове.
NB: Клубната политика е дело на дефиниращите я. Централата няма масто там.
NB1: Големият център на талантливи деца - Пирин Благоевград, тези дни изпитва несгоди. Време е за "стратезите", които ката ден ни обясняват организацията и обезпечаването, задълженията и отговорностите, правят "икономически" анализи, да се намесят! Да ни докажат, че могат. И току-виж взели така мечтаната власт и в Бояна ... Дългът не е голям. Но го има, за разлика от Берое, когато бе изоставен. За сравнение с Левски дори престъпно да се говори. Необходимостите на Пирин са нищожни на този фон".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

ВНИМАНИЕ! ACHTUNG! ATTENTION! ДО ВСИЧКИ ТРЕНЬОРИ В КЛУБОВЕ И ШКОЛИ У НАС, НА КОИТО ГЕОРГИ ИВАНОВ, ЕМИЛ КОСТАДИНОВ И...

Публикувахте от Petio Kostadinov в Събота, 18 февруари 2023 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК