Преговори между “Титан” и фирма, чието име поне за момента остава пълна загадка, вървят от няколко дни, научи БЛИЦ. Според наша информация връзката между настоящите босове на ЦСКА и въпросната компания е направена от Георги Илиев-Майкъла. Бившият защитник и ексшеф на “армейците” отдавна е спряган за висок пост в Борисовата градина.
 
Самият той призна, че е готов да приеме предизвикателството, но уточни следното пред “Гонг”: “Засега босовете на ЦСКА все още не са се съгласили докрай на моите условия. Искам далеч по-сериозни и мащабни промени в структурата и управлението на клуба. Ако се съгласят на всичко предложено от мен – може и да се навия да поема нещата. Иначе половинчати работи не ми се правят. Те не отиват на марката „ЦСКА”.
 
Източници на БЛИЦ съобщиха, че в това си изявление Майкъла намеква за предстоящите трансформации, които той и наш бизнесмен предвиждат.
 
“Идеята е въпросната фирма, чийто шеф е в близки отношения с Георги Илиев, да купи половината акции на ЦСКА и съвместно с “Титан” да управлява клуба. При това положение Майкъла ще се съгласи да заеме мястото в “червеното” ръководство. Той и “титаните” обаче пазят в пълна тайна името на компанията по настояване на нейния собственик. Излишно е да гадаете и да стреляте в тъмното. Много хора оплюват “Титан”, но виждате, че въпреки всичко Димитър Борисов и Иво Иванов си вършат работата. Нужни са обаче още пари, които ще бъдат осигурени от мистериозната фирма, ако преговорите приключат благополучно. Никакви промени в треньорския щаб не се предвиждат. Емил Костадинов също ще запази поста си, тъй като неговата роля в “червената” управа е много голяма. Сега най-важното е до 31 март ЦСКА да оправи лиценза си. Няма индикации за лоши новини по тази тема”, заявиха наши информатори.