Нови треньори започват работа в "Левски". От сигурни източници БЛИЦ разбра, че Георги Тодоров се завръща на "Герена". Бившият нападател на "сините" от средата до края на 70-те години, който е и бивш наставник на любимия си клуб, ще поеме една от юношеските формации. Шефът на ДЮШ Ясен Петров се е спрял именно на Тодоров, който за последно работи в Етър (Велико Търново).

Другото име, което пристига при "сините" е Мартин Любенов. Той досега е работил в школата на "Левски-Раковски".

В началото на месеца от "Герена" обявиха конкурс за треньори, като БЛИЦ разбра, че "сините" се спират именно на Любенов и Георги Тодоров.
g.todorov.jpg
Тодоров е роден на 13 юни 1956 г., бил е футболист на "Левски", Граничар (Свиленград), Шумен, Дунав, Осъм (Ловеч), Локомотив (Горна Оряховица), Етър и Омония (Арадипу, Кипър). Шампион на България и двукратен носител на националната купа.

Бивш треньор и помощник-треньор на "Левски". Като наставник работи в столичния клуб от 2001 до 2003 г. Бивш треньор на "Ботев" (Нови Пазар), Сторгозия (Плевен), Вучийе Лесковац (Югославия), Загорец (Нова Загора), Чавдар (Бяла Слатина), Свиленград, Локомотив (Мездра) и Миньор (Раднево).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ