Свидетели на боя с феновете на "Левски" във варненска дискотека разказаха за случилото се пред БЛИЦ, а освен това разбрахме, че има човек с опасност за живота. По-рано стана ясно, че в нощта след загубата на "сините" от Черно море за Купата на България - 0:1, привърженици на столичния тим са се млатили с варненци.

Участниците в инцидента са били около 30. Левскарите от фракциите "София-Запад" и "Ултра Варна" влизат в дискотеката и започват да дерибействат. В другата част на заведението има 5-6 момчета от Варна, които са седнали заедно с приятелките си. Един от тях е охранител, но не на някого от ТИМ, каквито слухове имаше, а на обект към фирмата.

Следва поредица от кръчмарски реплики между двете страни и накрая - пиянско сбиване. Благодарение на бързата намеса на охраната, мелето е прекратено преди да се случи най-лошото. В този момент феновете на "Левски" вкупом изчезват в неизвестна посока, но посетителите на заведението запомнят някои от тях и по-късно дават показания в полицията.

В резултат на мелето две от варненските момчета са в болница. Единият от тях е наръган и е с опасност за живота, съобщиха източниците на БЛИЦ. Става въпрос за бившия състезател по кикбокс тежка категория - Красимир Колев. Той вече е бил опериран по спешност, а във варненска клиника продължават да се борят за живота му.