Доста сериозен бой са отнесли привърженици на "Левски" от групировките "Ултра Варна" и "София-Запад" във варненска дискотека в събота срещу неделя. Около 30 човека от двете фракции от Сектор "Б" са си спретнали новогодишен банкет.

Организаторите били "Ултра Варна", които заедно с хора от "София-Запад" разказват за инцидента пред FanFace. Привържениците се запътили към дискотеката и след доволното количество изпит алкохол "син" ултрас нацелил с бутилка човек от друга компания.

Оттам насетне се заформил брутален бой, който впоследствие се пренесъл навън. Всички фенове на "Левски" били пребити и лежали по земята. Във форума на FanFace се появиха и коментари, че всичко това е станало в известното варненско заведение "Час Пик", а потърпевш от мелето е бил и самият лидер на ултрасите от столицата Антон Калчев. БЛИЦ прави опити да се свърже с него, но до момента без резултат.

Момчетата от "София-Запад" били в морската столица за мача с Черно море за Купата на България, загубен с 0:1, след който уважили купона на "Ултра Варна".

Информациите са, че мелето е настанало след спречкване между феновете на "Левски" и бившия състезател по кикбокс тежка категория Красимир Колев. Последният дори е бил наръган с нож и се наложило да бъде спешно опериран.

В боя първоначално участвали Колев и негов приятел от охраната на дискотеката срещу левскарите, а впоследствие се включили и всички гардове на заведението.