Един от собствениците на футболен клуб от "А" група ще бъде привикан на разпит в ГДБОП във връзка с черно тото. Според Livesport.bg това е босът на Етър Фейзи Илханлъ. Причината са неговите обвинения към треньора Цанко Цветанов.

Етър падна от Берое с 0:1 у дома на 26 август, като тогава Илханлъ обяви, че Костадин Гаджалов си е вкарал нарочно автогол в 89-ата минута. Реакцията на бизнесмена бе много емоционална и на другия ден той уволни наставника, след което го върна заради голямата подкрепа от феновете и обществеността във Велико Търново. Привържениците обявиха открита война на собствениците от Турция и дори самите те са подали сигнали срещу тях. Ултрасите не са доволни от начина, по който се управлява Етър, и искат оставката на Илханлъ. Запалянковците дори го обвиниха, че иска да си доведе свой треньор, за да може "да си върти черното тото и други далавери". Всичко това вече е разследвано от ГДБОП, която в четвъртък привика и треньора на Литекс Христо Стоичков.

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев само преди няколко дни обяви, че прокуратурата и Областната дирекция на МВР във Велико Търново вече се занимават със съмнителните мачове на "Етър" срещу Пирин (ГД) и Берое.