Затруднената финансова ситуация в Левски е разделила играчите на три отделни групи. Това призна изпълнителният директор Павел Колев, който се извини за неуместната си забележка за коронавируса след загубата с 1:2 от Славия.

"В едната група са играчите, които разбират много добре какво се случва в клуба. В друга са футболистите, на които изобщо не им пука и са дошли само заради парите, а в третата са тези, които са уплашени от ситуацията и затова не успяват да покажат пълните си възможности", заяви шефът на "сините".

Според него Хали Тиам е сред играчите, на които им пука за Левски.

"Вижте жълтия картон на Тиам - да, не е професионално, но на всеки се случва да изпусне нервите си. Направи го от яд, че губим", поясни Колев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Надявам се момчетата да покажат, че имат качества да играят в Левски - най-вече на себе си и на публиката. Всеки може да изиграе слаб мач, но хубавото във футбола е, че скоро идва следващ и в него може да докажеш, че това е било случайност. Естествено, пак може да загубим, но важното е как ще се случи", добави изпълнителният директор.

"Метафората, която направих с коронавируса, не бе удачна. Затова моля за извинение. Въпреки това смятам, че не е нормална истерията, която се създава. Има много по-смъртоносни вируси, на които не се обръща внимание", обяви Павел Колев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020