ЦСКА излиза срещу Септември (София) за втори път в рамките на две седмици. Двата отбора вече се срещнаха във втория кръг на Югозападната "В" група, когато "червените" спечелиха с убедителното 3:0. Днес им предстои финал на Зона "София" от квалификациите на турнира за Купата на България. Мачът е от 18:45 часа на стадион "Българска армия", където Септември избра да домакинства на гранда. Диема Спорт 2 ще излъчи директно срещата.

"Армейците" са амбицирани да стигнат колкото се може по-напред в турнира и със сигурност ще се опитат да зарадват феновете си с нова победа. Треньорът Христо Янев има известни кадрови проблеми, най-вече в офанзивен план. С травми са крилата Станислав Маламов и Александър Александров. Трайно контузен пък е Момчил Цветанов. Това означава, че по десния фланг ще играе Радой Божилов, а отляво ще действа 17-годишният Павел Головодов, който вече е един от любимците на агитката. Припомняме, че талантът блесна с 2 гола при победата със 7:0 срещу Чепинец (Велинград).

Най-вероятно тази вечер на върха на атаката ще започне Преслав Йорданов за сметка на Костадин Хазуров, който вкара два от головете при победата над Септември в първенството. Защитата обаче ще бъде същата от двубоя с Чепинец - Ангел Грънчов, Александър Бранеков, Божидар Чорбаджийски и Милен Кикарин. Йордан Йорданов, Самир Аясс и капитанът Борис Галчев ще играят в средата на терена.

В Септември са оптимисти, че този път ще се представят по-успешно срещу именития си съперник. Треньорът Николай Митов няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще може да използва оптималния си състав.

Регламентът предвижда при равенство в редовното време директно да се изпълняват дузпи. Припомняме, че именно след удари от бялата точка Септември елиминира Витоша (Бистрица) в предишния кръг, когато ЦСКА се справи с ФК София 2010 (4:1).

Съдия на срещата днес е Вихрен Манев.
 
Вероятни състави:


СЕПТЕМВРИ: Емил Петров, Мартин Димитров, Роналд Донев, Николай Николов, Кирил Брестовички, Андонов, Асен Чандъров, Петър Тончев, Анатоли Тодоров, Антонио Павлов, Христо Спасов
Треньор: Николай Митов




cska.JPG
ЦСКА
: Стоян Колев, Ангел Грънчов, Божидар Чорбаджийски, Александър Бранеков, Милен Кикарин, Йордан Йорданов, Радой Божилов, Борис Галчев, Самир Аясс, Павел Головодов, Преслав Йорданов
Треньор: Христо Янев




ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА