Наставникът на Литекс Лауренциу Регекампф заяви, че играчите му трябва да изградят манталитет на победители, за да имат шанс за шампионската титла. Днес „оранжевите“ надиграха Монтана с 2:0 в мач от 12-ия кръг и оглавиха временното класиране.

„Разбира се, че съм доволен от победата. Играхме много по-добре. Взехме максимума от този мач. Въпреки успеха, мачът беше труден. Във всеки един мач до този момент имахме възможности да отбележим гол. Проблем за нас е, че не сме постоянни и това трябва да се промени. Трябва да показваме по-голямо постоянство, за да печелим мачовете си“, коментира румънският специалист.

„Казах на играчите си, че трябва да играем по-усърдно, Трябва да имаме едно поведение на терена да кара съперниците ни да си мислят, че ще спечелим. За нас е много важно да останем на първата позиция. Ще бъде трудно, има много мачове до края. Навсякъде е трудно, виждате, че и терените някъде не са толкова добри. Искам да виждам нашия отбор с манталитет на победител“, каза още Лауренциу Регекампф.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016