Колумбийското крило Марселино Кареасо още не е представен като играч ЦСКА, но вече е регистриран в листата на футболистите на „армейците“ в популярния „Transfermarkt“.

Както е известно, в сайта може да се получи най-достоверната информация относно визитката на даден футболист – рождена дата, позиция на терена, настоящ клуб, минали отбори, продължителност на договора и вида извършения трансфер (наем, продажба или като свободен агент). Единствено посочената пазарна стойност на играча е хипотетична и се изчислява на база на различни показатели от неговото представяне.

В информацията за 22-годишния Кареасо е посочено, че има договор с „червените“ до 30 юни 2024 г., а трансферът му от Онсе Калдас на „Армията“ струва 100 000 евро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На 1 септември БЛИЦ съобщи, че колумбиецът вече е в България, за да премине медицински прегледи и да финализира трансфера си в ЦСКА.

За момента от „Българска армия“ не са съобщили за постигнато споразумение с играча на Онсе Калдас. Вчера обаче в Колумбия обявиха, че Кареасо е подписал двегодишен договор, сделката е за 100 000 долара, а Онсе Калдас запазва 20% от следващ трансфер.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК