Цели 16 футболисти на Черно море са с положителни проби за коронавирус, съобщиха от клуба. Варненци играха в четвъртък срещу Царско село и надделяха с 4:1. Както вече стана ясно, защитникът на столичния тим Мартин Кавдански е играл в срещата с положителна проба за коронавирус. Именно заради него от Черно море са направили тестове на всички свои играчи. По рано днес от Царско село обявиха също, че имат още трима заразени, а собственикът Стойне Манолов също е с вируса.

Цялото съобщение на "моряците":
"След като от медиите научихме, че футболистът на Царско село Кавдански е играл с положителна проба за коронавирус /Covid-19/ в срещата с Черно море, на 05.07.2020 г., бяха направени два PSR-теста на представителния отбор на клуба.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

За съжаление, резултатите установиха 16 положителни проби. Всички футболисти с положителен тест са карантинирани, като сме взели необходимите предпазни мерки. Уведомили сме медицинската комисия и отдел спортно-технически на БФС, като очакваме техните указания.

Съгласно предписанията на медицинската комисия, в деня преди мача с „Арда“ насрочен за 07.07.2020 г., отново ще бъдат тествани футболистите, вкл. тези от юношеските формации на клуба, които ще попълнят групата за този толкова отговорен двубой.

Ръководството на ПФК Черно море"