Ремонтните дейности на „Ивайло” стартират утре, съобщиха от Община Велико Търново. На 1 март (петък) в 15:00 часа градоначалникът Даниел Панов ще даде началото на реализацията на проект по цялостна подмяна тревното покритие на стадиона.

Ще бъдат изградени дренажна и отоплителна система, пише sport-vt. Чрез инвестирането над 600 000 лева в тези ремонтни дейности стадиона ще се превърне в съвременно и отговарящо на високите изисквания спортно съоръжение.

Преди това Даниел Панов ще награди отбора-победител в турнира по футбол на общинския етап от ученическите игри.

Днес предстои редовна сесия на великотърновския общински съвет. В дневния ред обаче няма записана точка за становище на градоначалника по отношение на участието на Общината в ПФК Етър 1924 АД. Преди месец от Икономическата и спортната комисии пожелаха такова и на сесията на 31 януари съветниците поискаха от Даниел Панов становище, като се очакваше това да стане на днешната сесия.

Както е известно, Етър се премести в Сливен и ще домакинства на стадион "Хаджи Димитър" през пролетния полусезон в "А" група. Селекцията на Сердар Даят е на последното 16-о място в класирането.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ