БФС на 99% ще отхвърли молбата на Левски за отлагане на Вечното дерби с ЦСКА, което е на 21 ноември от 15 часа на националния стадион, пише „Меридиан Мач“. Мачът идва веднага след подновяването на първенството след предстоящата двуседмична пауза, през която ще се играят мачове на националните отбори.

Ръководството на Левски е входирало молба за отлагане, като причината е бумът на заразени на "Герена" - 11 футболисти и шестима служители. Заради това вече беше отложен мачът с Локомотив, а футболистите бяха разпуснати и не тренират.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Карантината на заразените обаче ще падне едва 2-3 дни преди дербито и няма да имат достатъчно време за подготовка. За да може БФС да отложи мача, от ЦСКА трябва да дадат съгласие, което е малко вероятно.

В същото време „Тема Спорт“ информира, че днес футболистите и персоналът на Левски ще бъдат подложени на нови тестове за коронавирус. Ще бъдат изследвани здравите играчи, които спряха тренировки след бума на COVID-19 в клуба през миналата седмица. Ако всичко с пробите е наред, то футболистите, които не са под карантина ще започнат някакви занимания.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството