Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски не остана доволен от поведението на играчите на Марибор по време на приятелския мач между двата тима, завършил 1:1 в едноименния словенски град. Той загатна, че Октавио, който бе заменен принудително, може да е с тежка контузия.

„Доста сериозна контрола. Хареса ми играта в дълбочина през първото полувреме, смяната на фронтовете на атаката през втората част. Не можем да говорим още за игрови облик. Грубостта в играта и острите влизания помрачиха срещата. За съжаление, първите отзиви не са добри (б.р. - за травмата на Октавио). Той каза, че не е имал визуален контакт с играча, който му влезе. В такъв тип среща не мисля, че е колегиално. Надявам се с другите момчета всичко да е наред“, започна специалистът след мача.

„Желанието е огромно на всички нови, официализирахме и представянето на Антонио Вутов, утре ще се присъединят с Ивайло Чочев и Парвиз Умарбаев. На различен етап подготовка са, трябва да сме гъвкави, полагат огромни усилия. Желанието за тренировка е по-голямо на моменти, отколкото съм очаквал. Те ще дойдат, но не са тренирали и ще трябва време да ги вкараме в състояние, в което да са готови да се включат в тренировъчния процес. Надяваме се всички да са здрави“, добави Атанас Рибарски.