ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Скандалният съдия Христо Ристосков отново се нахвърли срещу изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла. Двамата влязоха в остър скандал след победата на “червените” с 2:1 за Купата на България срещу Лудогорец в Разград. На този мач Ристосков беше обвинен от ЦСКА, че не е дал две дузпи и е направил още грешки. Ристосков вече нападна шефа в Борисовата градина чрез страницата си във “Фейсбук”, като го нарече “лопоторко, комунист, подмазвач и подлизурко.”

“Аз имам 133 мача в „А“ група и 50 за Купата. От тези 50 имам 10 полуфинала и един финал. Не е имало случай, в който аз да съм свирил някъде и този господин (б.р. – има предвид Майкъла) да не ме е нападнал. Да е един или два пъти, да си премълча. Но това е всеки път, а и аз си имам нерви. Не се притеснявай, кажи им на моите доброжелатели. Няма да почивам до Коледа. Някои неща не са ви ясни и на вас журналистите. Аз пак ти казвам, не искам повече да разговарям с него. Ако още веднъж видя по пресата да ме обижда, ще разбере с кой си има работа, тогава ще го боли главата. Търпях го, търпях го десет години. Всеки е имал слаби и силни мачове. Той не е казал една позитивна приказка, само плюване, плюване, като че ли не съм от майка роден“, изригна Ристосков.

“Ако отново ръководя мач, да, щях да дам втори жълт картон на Анисе. Дузпата обаче на Платини – не. Барт играе първи с топката. Няма нужда да го гледам, защото бях на терена и го видях. След като сме станали съдии, правилата са ни ясни, дайте да говорим сериозни неща. Хората скочиха от стратосферата, ние се занимаваме с една дузпа. За Миро Иванов съм съгласен, трябваше да го изгоня”, призна грешката си съдията.

“В понеделник ще подам молба в съдийската комисия. Докато Стойчо Младенов и Георги Илиев са някакви фигури в ЦСКА, аз не искам да ръководя мачове на отбора. Никой не обича силните характери. Аз обаче не се предавам лесно. Отдавна съм си стиснал ръката с Боби Михайлов. Двамата сме приятели и точка по въпроса. Дали съм във форма?! Да, в чудесна форма съм, харесвам си се, а и жена ми ме харесва. Тя е в Австрия заедно с децата”, завърши реферът./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА