Славия стана за резил, падайки с 1:4 от Олександрия. Съперникът на "белите" е лидер във втора украинска дивизия, а треньор на тима е Владимир Шаран.

Изнервените футболисти на Емил Велев явно не можаха да преглътнат срамното поражение и в края на мача се сбиха с противника. Мелето настана в 82-ата минута, след като Георги Христов влезе грубо в краката на противников състезател. Веднага в средата на терена се скупчиха футболистите на двата отбора, разменяха си ритници и юмруци, включиха се и всички от двата щаба.

Единственото попадение за Славия вкара Спас Георгиев в 76-ата минута. 18-годишният халф се появи на смяна в 64-ата и малко след това се разписа във вратата на украинците, които преди това бяха реализирали три гола. В 10-ата се разписа Ксюнз, в 21-ата Довий, а в 64-ата Кочук.

Заради боя не се игра футбол около 5 минути, след което контролата беше подновена. До края нямаше други ексцесии, а украинците вкараха и четвърти гол във вратата на Славия. Точен в 89-ата минута бе Шупик, оформяйки крайното 4:1 за Олександрия. /БЛИЦ

СЛАВИЯ - ОЛЕКСАНДРИЯ (Украйна) 1:4
0:1 Ксюнз (10), 0:2 Довий (21), 0:3 Кочук (64), 1:3 Спас Георгиев (76), 1:4 Шупик (89)
slavia.JPG
Съставът на Славия: Зарев, Дяков, Огнянов, Генев, Виктор Дениран, Милен Желев, Пеев, Илиев, Жуниньо, Юруков, Ортега. В 46-ата минута в игра влязоха Кунчев, Филипов, Сечков, Христов, Димитров и Мансаров. Последователно на терена се появиха още Васев (60-а минута), Предев (62), Спас Георгиев (64) и Цачев (69)