Бившият младежки национал Орлин Орлинов заяви пред БЛИЦ, че преминаването му в ЦСКА е почти сигурно. Днес по обяд 21-годишният талант от Галата премина пълни медицински изследвания в "Дианабад".

"Изключително много се радвам, че ще продължа кариерата си в ЦСКА. Преминаването ми в този голям клуб е почти договорено. Днес преминах медицинските изследвания и сега очаквам обаждане от шефовете на новия ми отбор. Може още утре сутринта да отпътувам за Австрия, където ще се присъединя към подготовката на ЦСКА. Още не съм подписал договор, но и това ще стане", сподели пред БЛИЦ Орлин Орлинов.

"Искам да уточня, че не съм Гонзо, а Роналдо от Галата", каза още атакуващият полузащитник, добавяйки, че никой от ЦСКА до момента не е разговарял с него - "Мениджърът ми Лъчо Танев движи нещата. Аз дори и с г-н Любослав Пенев още не съм говорил."

Роденият на 8 юни 1988 година Орлинов започва кариерата си в Олимпик (Тетевен), след което преминава в Ботев-Бали (Дебелец). От там талантът е привлечен в Литекс, след което игра още в Славия и Спартак (Варна).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ