Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов коментира загубата с 0:4 от Лудогорец в Разград. Той бе категоричен, че всичко е вървяло по план до 25-ата минута, когато след изпълнение на ъглов удар „орлите“ излязоха напред в резултата. 

„Какво се обърка? Обърка се, че двата гола първото полувреме ни ги вкараха след индивидуални грешки. В края на полувремето пресирахме и ни вкараха трето попадение. Това беше недопустимо. Мисля, че планът от началото сработи до корнера, при който ни вкараха. Лудогорец почти не създаде ситуации. Всичко вървеше по план. Направихме две грешки и ни вкараха първите два гола. Недопустимо е в края на полувремето да ни вкарат такъв гол“, заяви Кирилов.

„Може да се каже, че второто попадение ни пречупи. Самочувствието падна значително. Преди първия гол играехме все по-добре и по-добре. Ако бяхме успели да задържим 0:0, второто Лудогорец щеше да има проблеми. На Дани Наумов грешката е ясна. Всички големи вратари правят такива грешки, така че няма как да го виним за нея“, добави той.

„Ние не можем да се оправдаваме с отсъствията на играчи. Имаме равностойни футболисти на всеки пост и с липсата на тези играчи дойде времето на други да покажат това, което могат“.

„Няма да сме доволни на седмото място. Искаме да станем шести. Остава един мач срещу Локомотив Пловдив, който трябва да го спечелим“, каза още наставникът на столичани.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството