Рано тази сутрин Левски отлетя за Малта, където ще проведе дълъг подготвителен лагер. "Сините" ще бъдат на топло до 6 февруари. Очаквано на самолета не се качи Димитър Пиргов, който отпадна от сметките на Делио Роси след връщането на Аймен Белаид на "Герена". Както вече стана ясно, бранителят ще продължи кариерата си в Ботев. Пиргов не присъства на първата тренировка на Левски вчера, като предстои да разтрогне договора си.

От сметките на Роси отпаднаха и двама от големите таланти на "сините" - юношеските национали Димитър Шейтанов и Станислав Иванов. Младоците не бяха взети на лагера в Малта и остават да се подготвят в София. 

Очакванията бяха Шейтанов да пътува с Левски и да бъде трети вратар. При това положение Делио Роси ще да разчита само на Божидар Митрев и Николай Кръстев, който бе върнат от Ботев (Враца). 

На лагера в Малта "сините" ще изиграят няколко контроли. Програмата все още не е ясна. Знае се, че ще има мачове срещу малтийския шампион Хибърниънс, украинския Олександрия и Оренбург (Русия).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018