ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Руският Ростов е готов да напълни още касата на Левски, тъй като има интерес към още един играч на „сините“. Воденият от Валери Карпин тим ще направи опит да привлече в редиците си и Хосе Кордоба, след като в петък официално представи доскорошния левскар Роналдо, съобщава sports.ru. Както е известно, на „Герена“ се надяват да получат поне 3 милиона евро при трансфер на 22-годишния бранител.

В руския клуб се надяват бразилското дясно крило да даде на Кордоба хубави отзиви за Ростов и по този начин да помогне на новия си отбор за осъществяване на трансфера. Тимът от Ростов на Дон има нужда от подсилване в центъра на защитата, след като през тази зима даде Даниил Прохоркин под наем в Оренбург.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Счита се, че Кордоба в момента обмисля предложения от други клубове и интересът на Ростов е на заден план. През последния месец се говори, че редица клубове са заинтересувани от панамския национал. Сред споменаваните отбори бяха Бешикташ, Панатинайкос, Олимпиакос, Айнтрахт (Франкфурт) и Рейнджърс. БЛИЦ първи писа за интерес от страна на френски отбор.

Хосе Кордоба от началото на сезона взе участие в общо 24 мача на Левски (18 за първенство и шест от квалификационните кръгове на Лигата на конференциите). В тези срещи той записа една асистенция в актива си.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024