Стоян Колев ще пази за ЦСКА дo 41-годишна възраст. Стражът ще остане на "Армията" и през следващия се­зон, когато отборът ще е минимум в Б група. Днес Колев навършва 40 години. Той може да бъде баща на поло­вин дузина от настоящите играчи в отбора. Стоян бе върнат в тима през лятото, само месец след като напусна. Колев бе започнал подготовка със Септември София, където го ангажираха за играещ треньор на вратарите.

Ден преди ЦСКА да се събере за първа тренировка през ля­тото, от лагера на червени­те решиха отново да привле­кат опитния страж. Той бър­зо се разбра със Септември и се върна на "Армията", къде­то бе поканен от бившия си съотборник Христо Янев, а след това проведе разговор и с Гриша Ганчев, пише в. "Тема Спорт".

През есента Колев бе осно­вен избор в мачовете за пър­венството, докато Анатоли Господинов пазеше в срещи­те от турнира за Купата на България. Все още не е ясно дали треньорският щаб на 31-кратните шампиони ще процедира по същия начин и през втория дял от сезона. Сигурно е обаче, че Колев остава в ЦСКА до лятото на 2017 година, когато ще е на 41 години.

Вчера сутринта червените имаха възстановително занимание, а следобед бяха пуснати в почивка. Днес от 15 часа те играят втората си контрола на гръцка земя. Техен съперник ще бъде Пантракикос.